Obaviještenje za naše klijente

Dragi poslovni partneri i prijatelji,
Svi smo zaokupljeni promatranjem i svakodnevnim praćenjem trenutne situacije u Federaciji BiH i u svijetu, a prouzrokovane virusom COVID -19. Trenutno je, bez obzira u kojoj zemlji, teško ili nemoguće normalno poslovati i izvršavati usluge na koje smo se obavezali. Nalazimo na mnoge poteškoće, te se nadamo da ćete nas Vi kao naši klijenti, shvatiti u ovome dijelu.

Mi u firmi TQM d.o.o. Lukavac, smo poduzeli mjere prevencije i predostrožnosti kako bi naši zaposlenici mogli raditi što sigurnije, a tiču se:
Naši zaposlenici prilikom odlaska na teren nose zaštitna odijela, zaštitne maske, zaštitne rukavice, sredstva za dezinfekciju prostora i ruku, te smo u procesu nabavke i jednokratnih zaštitnih odijela. Bitno je napomenuti da poštujemo i naredbe koje važe u prostorijama klijenata,
Prostorije firme se redovno provjetravaju, čiste i dezinfikuju. Zaposlenici u prostoru naše firme nose zaštitne rukavice, zaštitne maske, te je nametnuta i obaveza korištenja dezinfekcionih sredstava prilikom rada na računaru, kao i prilikom obavljanja svih drugih poslova. Vozila firme se redovno dezinfikuju prije polaska i nakon dolaska sa terena. Sva oprema (odijela i uređaji) se dezinfikuju prilikom polaska i povratka sa terena, u posebno opremljenoj prostoriji.
Posjete su ograničene na način da je potrebno prvo najaviti svoj dolazak, nakon čega ćemo preispitati svrsishodnost i hitnost samog dolaska. Ukoliko posjeta ispunjava uslove svrsishodnosti i hitnosti, posjetilac će biti upućen u posebnu prostoriju, gdje će sastanak biti obavljen.
U ovim vremenima komunikacija je od najveće važnosti. Budimo u kontaktu putem telefona, e-maila i društvenih mreža. Obratite nam se, tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja.

Molim Vas da nam potvrdite prijem maila, i da li ćemo moći nesmetano izvršavati naše obaveze u prostorima Vaše firme. Ukoliko imate dodatnih zahtjeva, prijedloga ili napomena molim da nam javite kako bi se na vrijeme mogli organizovati i ispuniti iste.

Mi ćemo i dalje strogo slijediti naredbe državnih organa, u cilju zaštite naših zaposlenika, porodica i poslovnih partnera, a sve kako bismo zajednički pobijedili nevidljivog neprijatelja!
Budite nam zdravi i imuni!